Ta Pravilnik zasebnosti opisuje, kako zbiramo vaše osebne podatke, kako jih uporabljamo in kako jih delimo, ko obiščete www.labi.si (v nadaljevanju »Spletna stran«).

LABI ceni vašo zasebnost in se zavezuje k varovanju vaših osebnih podatkov. Če imate kakršnakoli vprašanja glede uporabe vaših osebnih podatkov, nam pišite na naroci@labi.si

OSEBNI PODATKI, KI JIH ZBIRAMO

Ko obiščete Spletno stran, avtomatično zbiramo določene informacije o vaši napravi kot na primer kateri brskalnik uporablja vaša naprava, IP naslov naprave, časovni pas in informacije določenih piškotkov, ki so naloženi na vaši napravi. Ko brskate po Spletni strani, zbiramo podatke o tem, katere posamezne strani ste obiskali, kako ste prišli na Spletno stran in informacije, kako uporabljate Spletno stran. Te informacije, ki se zbirajo avtomatično, imenujemo »Podatki o napravi«.

Za več informacij o piškotkih in podobnih tehnologijah, ki jih uporabljamo, obiščite stran piškotki.

Poleg tega zbiramo informacije, ki ste nam jih sami posredovali. To je lahko vaš naslov elektronske pošte, ime itd., predvsem informacije, ki ste jih vpisali v kontaktni obrazec na Spletni strani za povpraševanje o naših storitvah in informacije, ki ste nam jih posredovali za prenos fotografij s Spletne strani. Te informacije imenujemo »Kontaktni podatki«.

Ko govorimo o »Osebnih podatkih« v tem Pravilniku zasebnosti, govorimo tako o Podatkih o napravah kot tudi o Kontaktnih podatkih.

KAKO UPORABLJAMO VAŠE OSEBNE PODATKE

Kontaktne podatke, ki jih zbiramo, uporabljamo za izpolnjevanje naročil za prenos fotografij s Spletne strani.

Poleg tega uporabljamo Kontaktne podatke za:

– Komunikacijo z vami.

– Nadzor tveganja ali preprečevanja goljufij v zvezi z našimi storitvami.

– Z vašim dovoljenjem vam posredujemo ali oglašujemo naše produkte ali storitve.

Podatke o napravi, ki jih zbiramo, uporabljamo za preprečevanje potencialnih goljufij (predvsem vaš IP naslov) in za izboljšavo in optimizacijo Spletne strani (na primer, z ustvarjanjem analitike, kako obiskovalec brska po Spletni strani in za vrednotenje naših oglaševalskih kampanj).

S KOM DELIMO OSEBNE PODATKE

Da bi bolje razumeli, kako obiskovalci uporabljajo našo Spletno stran, uporabljamo Google Analytics – za več informacij obiščite stran Piškotki.

Vaše podatke lahko delimo v primeru zahtevka s strani pristojnih pravnih organov ali organov pregona in po potrebi za določene pravne postopke in preiskave itd.

VAŠE PRAVICE

Če ste državljan Evropske Unije, imate pravico dostopati do vaših Osebnih podatkov, ki jih hranimo, lahko podate zahtevek za popravek, posodobitev ali izbris vaših Osebnih podatkov. Če bi želeli katero od zgoraj naštetih pravic uveljaviti, nam prosim pišite na naroci@labi.si. V nadaljevanju, če ste državljan Evropske Unije, obveščamo, da vaše Osebne podatke obdelujemo z namenom izpolniti pogodbo, ki bi jo lahko imeli z vami (na primer če želite prenesti fotografije s Spletne strani), ali kako drugače, da lahko izpolnimo poslovne interese, navedene zgoraj.

SHRANJEVANJE PODATKOV

Ko izpolnite kontaktni obrazec na Spletni strani in ko želite fotografije prenesti s Spletne strani, bomo Kontaktne podatke, ki ste nam jih posredovali, hranili dokler ne zaprosite za njihov izbris.

VAROVANJE PODATKOV

Varnost vaših Osebnih podatkov nam je zelo pomembna, vendar se je potrebno zavedati, da nobena metoda prenosa na internetu ali metoda elektronske shrambe ni 100% varna. Trudimo se z vsemi razpoložljivimi sredstvi varovati vaše Osebne podatke, vendar ne moremo zagotavljati absolutno varnost.

SPREMEMBE PRAVILNIKA ZASEBNOSTI

Ta Pravilnik Zasebnosti stopi v veljavo dne 3.9. 2019 in ostaja v veljavi, razen v primeru dopolnitve ali spremembe pravilnika, ki bi se lahko zgodile v prihodnosti. Dopolnjen ali spremenjen Pravilnik zasebnosti stopi v veljavo takoj, ko je objavljen na tej strani.

Pridružujemo si pravico dopolniti ali spremeniti naš Pravilnik zasebnosti kadarkoli, zato vas prosimo, da ob obisku Spletne strani preverite, če je prišlo do sprememb v Pravilniku zasebnosti. Z vašo uporabo Spletne strani po tem, ko objavimo nov Pravilnik zasebnosti na tej strani, se avtomatično strinjate z novim Pravilnikom zasebnosti.

V primeru, da bomo naredili ključne spremembe v zvezi s tem Pravilnikom zasebnosti, vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti, ki ste nam jo posredovali ali z vidnim obvestilom na naši Spletni strani.

KONTAKTIRAJTE NAS

Če želite več informacij o naših praksah glede osebnih podatkov, če imate kakšno vprašanje ali želite podati zahtevek v zvezi z vašimi osebnimi podatki, nam prosim pišite na elektronski naslov naroci@labi.si ali na naslov, naveden spodaj.

LABI otroška oblačila
Orehovica 1a
Izlake 1411
Slovenija